De Trek’n Eat Bosaddenstoelenragout met pasta is een gevriesdroogde maaltijd van Duitse kwaliteit met een rijke, aromatische smaak. De verpakking dient zowel als kookpan als bord, waardoor afwassen niet nodig is. Dankzij het vriesdroogproces blijft de intense smaak lang behouden.
Bereiding
Vul de zak met kokend water tot 8,5 cm op de vullijn (520 ml), roer goed, sluit de zak af en laat 8 minuten wellen.
Voedingswaarden per 100 gram
-
Energie: 384 kcal / 1.607 kJ
-
Vetten: 10 g (waarvan 2,8 g verzadigd)
-
Koolhydraten: 57,1 g (waarvan 6,7 g suikers)
-
Vezels: 3,1 g
-
Eiwitten: 14,1 g
-
Zout: 1,4 g
Ingrediënten en allergenen
Pasta 50% (griesmeel van harde tarwe, ei, zout), favabonen, zonnebloemoliepoeder (bevat melk, E551), slagroompoeder, gemodificeerd zetmeel, aardappelmeel, champignons 3%, wei-eiwitconcentraat, kruidenmix (bevat selderij), eekhoorntjesbrood 2%, wortelen, tomaten, uien, zout, gistextract, peper.
Bevat: melk, ei, gluten, selderij.
Technische specificaties
-
Netto gewicht: 160 g
-
Totale energie: 618 kcal / 2.595 kJ
-
Houdbaarheid: 5 jaar








Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.